Laboratori Alta-Lab

Laborator Mjekesor

Ne kujdesemi per ju !


Laboratori Alta-Lab ofron cilesi ne kryerjen e analizave. Me nje eksperience shume vjecare dhe nje staf te kualifikuar kujdesemi per shendetin tuaj. Ju do te merrni rezultatet e analizave ne nje kohe fare te shkurter dhe konsulta per pergjigjet e analizave tuaja. Mos nguroni te na kontaktoni. Visitoni faqen tone te internetit per te pare dhe llojet e analizave qe kryejme ne laboratorin tone. Laboratori gjendet ne Durres prane spitalit. 

Visitoni laboratorin tone !

Ju ftojme te visitoni laboratorin tone per te perfituar nga ofertat per nje Check-up. Mos nguroni te na kontaktoni. 


Oraret e punes

Ju mund te kontaktoni ne numrin e telefonit ne rast urgjence per sherbimet qe ne ofrojme. 

E hene                 08:00-15:00

E marte                08:00-15:00

E merkure           08:00-15:00

E enjte                 08:00-15:00

E premte            08:00-15:00

E shtune             08:00-15:00

E diele                Mbyllur

Ofertat!

Ofertat per Check-UP . Perfitoni nga ofertat tona per nje Check UP. Kontrolloni shendetin tuaj me ane te analizave ne laboratorin tone ne qytetin e Durresit. Laboratori Alta-LAB ndodhet ne Durres prane Spitalit Rajonal. Kontrolloni faqen tone te internetit per te pare ofertat dhe sherbimet tona. Ju faleminderit, nga Stafi i Laboratorit Alta-Lab.

Deshironi te na kontaktoni?

Crea il tuo sito web gratis! Questo sito è stato creato con Webnode. Crea il tuo sito gratuito oggi stesso! Inizia